English (United Kingdom)
image image image image
Kissir Brana je izgrađena na reci Kissir na severoistoku Alžira  u blizini grada JIJEL, približno 1 km od obale Mediterana.Namena brane je snabdevanje vodom grada Jijel i navodnjavanje priobalnog područja.
Prvonek
Akumulacija Prvonek služi za snabdevanje pitkom vodom Vranjske Banje,Vranja, Bujanovca, Preševa. 
Brana Sarrath Brana je u izgradnji na reci SARRATH na zapadu Tunisa u blizini grada EL KEF i služi za snabdevanje vodom i navodnjavanje područja Boughanem i Mahjouba. 
Tunel - Interceptor Kolektor INTERCEPTOR Ušće-Veliko Selo je predviđen kao rešenje za prikupljanje i odvođenje otpadnih voda i dela atmosferskih voda iz centralnog beogradskog kanalizacionog sistema, uključujući Novi Beograd i Zemun, koje bi se prikupljale i odvodile nizvodno od grada u Dunav.
Aktuelnosti

Pretraga

Aktuelnosti

Ko je trenutno online?

Imamo 40 gostiju na mreži

Aktuelnosti

Završetak izmeštanja reke Kolubare – II Faza

 

Razvoj RB Kolubara u centralnom delu Kolubarskog basena sa ciljem otvaranja novih površinskih kopova, a samim tim i stabilnim snadbevanjem termo elektrana ugljem i održavanjem stabilnim elektro energetskog sistema Republike Srbije, zahteva blagovremenu regulaciju i izmeštanje rečnih tokova koji se nalaze eksploatacionom području budućih površinskih kopova.

Opširnije...

Redovna XV skupština društva

 

XV redovna sednica Skupštine društva održana je 29.06.2017. god. sa početkom u 12.00h u svečajnoj sali na II spratu Gradskog centra za fizičku kulturu u Beogradu, u Deligradskoj ulici br.27.

U nastavku teksta možete preuzeti odluke kao i zapisnik sa XV redovne sednice Skupštine društva.
 

Zapisnik sa XV redovne sednice
Skupštine društva

 

Odluke sa XV redovne sednice
Skupštine društva

 

Odluka o usvajanju
FI za 2016

 

Odluka o pokricu
gubitka u 2016

 

Godisnji dokument o
objavljenim informacijama

 

Poziv za XV redovnu sednicu
Skupštine "Hidrotehnike-Hidroenergetike" a.d. Beograd

 

Obeležavanje 70 godina od osnivanja preduzeća

 

Hidrotehnika – Hidroenergetika a.d. obeležila je 70 godina rada. U svečanoj sali Građevinskog fakulteta, 16.12.2016. organizovano je druženje zaposlenih, penzionera, poslovnih partnera, uz kratko potsećanje na sve poduhvate I objekte koje je Hidrotehnika izgradila. Tom prilikom uručen je I poklon hidrauličkoj laboratoriji građevinskog fakulteta , dve pumpe koje će se koristiti u praktičnim vežbama novih generacija studenata, budućih građevinskih inženjera.

 

Opširnije...

U Septembru 2015, počelo je punjenje akumulacije brane "Rovni"

 

Brana rovni

Radovi na brani Rovni su u završnoj fazi. Tokom letnjih meseci 2015.godine su se stekli uslovi za početak punjenja akumulacije. Punjenje akumulacije je započeto u septembru 2015.godine. Punjenje akumulacije je omogućeno spuštanjem zatvarača na ulaznoj građevini vodozahvatne kule.

Opširnije...

Još članaka...

Stranica 1 od 3

Početak
Prethodna stranica
1