English (United Kingdom)
image image image image
Kissir Brana je izgrađena na reci Kissir na severoistoku Alžira  u blizini grada JIJEL, približno 1 km od obale Mediterana.Namena brane je snabdevanje vodom grada Jijel i navodnjavanje priobalnog područja.
Prvonek
Akumulacija Prvonek služi za snabdevanje pitkom vodom Vranjske Banje,Vranja, Bujanovca, Preševa. 
Brana Sarrath Brana je u izgradnji na reci SARRATH na zapadu Tunisa u blizini grada EL KEF i služi za snabdevanje vodom i navodnjavanje područja Boughanem i Mahjouba. 
Tunel - Interceptor Kolektor INTERCEPTOR Ušće-Veliko Selo je predviđen kao rešenje za prikupljanje i odvođenje otpadnih voda i dela atmosferskih voda iz centralnog beogradskog kanalizacionog sistema, uključujući Novi Beograd i Zemun, koje bi se prikupljale i odvodile nizvodno od grada u Dunav.
Kontakt

Pretraga

Aktuelnosti

Ko je trenutno online?

Imamo 60 gostiju na mreži

Kontakt

# Osoba za kontakt Sektor Elektronska pošta Telefon
1 # Centrala 011/2181-888
2 Radovan Draškić Generalni direktor Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
3 Zoran Bradić Izvršni direktor za funkciju proizvodnje Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
4 Dragica Protić Izvršni direktor za funkciju pravnih, kadrovskih i opštih poslova Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
5 Predrag Radulović Direktor sektora tehničke pripreme i ugovaranja Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.
6 Danijela Jovanović Služba knjigovodstva Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli. 011/2628-822
7 Mirjana Jovanović Služba komercijale Ova elektronska pošta zaštićena je od neželjenih robota, potreban je omogućen JavaSkript da biste je videli.